top of page

Over Innolumis

Innolumis staat bekend om zijn innovatieve producten. We integreren onze kennis van visuele perceptie met de laatste led- en lichttechnologie - een Nederlandse uitvinding die heeft gezorgd voor een doorbraak in duurzame openbare verlichting. We zijn specialisten in het optimaliseren van  lichtspectra voor het menselijk oog en onze armaturen zijn zo ontworpen dat ze verlichting geven precies waar dat nodig is, zonder verspilling en zonder onnodige lichthinder.

Design en assemblage van de armaturen vindt plaats in Nederland, tevens worden de armaturen continu getest in ons eigen lab met behulp van exclusieve meetapparatuur.

Onze lichtsystemen leveren een aanzienlijke bijdrage aan een grotere duurzaamheid, aan energiebesparingen en aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Verspillende openbare verlichting is nu echt verleden tijd. Ledverlichting van Innolumis kan in elk type openbare ruimte worden toegepast waar de mens verblijft of zich verplaatst. Onze kleurrijke verlichting zorgt tevens voor een unieke sfeer in stad en landschap. Daarnaast wordt door de vorm van de armaturen lichthinder in het kwetsbare buitengebied tot een minimum beperkt.

ONZE MISSIE

Innolumis streeft naar een snellere overgang van conventionele verlichting naar een duurzaam en hoogwaardig alternatief, gebaseerd op leds. Als bedrijf willen we een symbool zijn van de overgang naar duurzamere en effectievere systemen, overal ter wereld.

Innolumis is lid van:

OVLNL logo
NSVV lgo
IGOV logo
bottom of page