Innolumis LED verlichting helemaal thuis in Hoefijzerproject in de gemeente Bellingwedde

In de Groningse gemeente Bellingwedde is in 2013 gestart met het zogenaamde Hoefijzerproject.

Het is een project waarbij verschillende wegen in de kernen Vriescheloo en Bellingwolde grondig worden opgeknapt. Nieuwe bomen worden geplant, voetpaden worden verbeterd en ook de openbare verlichting wordt gemoderniseerd.

Tussen de diverse kernen zijn inmiddels zo'n 300 Innolumis NIcole LED armaturen geplaatst in de lichtkleur White Moonlight 16 Watt. Lichtmasten en armaturen zijn geleverd in de zwarte RAL kleur 9005. Oplevering van het totale project is voorzien voor medio 2015.

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement