Bijzondere Innolumis lichtkleur nu ook in Eastermar

January 23, 2015

In de Friese gemeente Tietjerksteradeel ligt het 1600 zielen tellende dorpje Eastermar. In het Nederlands heet het Oostermeer en het is al vele honderden jaren oud. Binnenkort is ook daar langs de Robyntsjewei de nieuwste Innolumis LED verlichting te bewonderen. De gemeente laat hier als proef door Ziut Innolumis LED armaturen plaatsen voorzien van de nieuwste lichtkleur Golden Orange. Een zachte warme lichtkleur die zeker niet zal misstaan in het mooie Friese landschap.

 

Please reload

Archief
Please reload

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018 by Innolumis Public Lighting BV | Cookie statement | Privacy statement