top of page

Ruud van Nistelrooy kan tevreden zijn

Recentelijk is het vernieuwde sportpark Amstelhoef in de gemeente Oss opgeleverd.

Het project betrof de herinrichting en revitalisering van de sportvelden en terreinen en de nieuwbouw van het clubgebouw en kantine van voetbalvereniging RKSV Margriet en de Ruud van Nistelrooy-Academy. (http://www.rksvmargriet.nl/Margriet/goto.aspx?tabid=760)

Er werd maximaal ingezet op de ontwikkeling van een duurzaam sportpark met mogelijkheden voor flexibel medegebruik. Zo kreeg het park een groene en duurzame inrichting met de toepassing van zoveel mogelijk duurzame materialen.

Vanzelfsprekend werd er gekozen voor de toepassing van energiezuinige en onderhoudsvriendelijke LED- verlichting. De keuze viel op Innolumis; in dit project zijn 46 lichtpunten gerealiseerd verdeeld over het parkeerterrein (toepassing van Nicole Golden Orange 24 Watt) en de fiets- en voetpaden (toepassing van Mini Nicole Golden Orange en de Mini Nicole BAT, beide in 16 Watt-uitvoering).

Infra installateur A. Hak Zuid uit Veghel zorgde voor de aanleg van de verlichting ter plaatse.

5223.jpg

Archief
bottom of page