Rijkswaterstaat zet in op nieuw perceptieonderzoek verlichting

February 3, 2015

Het project Perceptie 3.0, een initiatief van Rijkswaterstaat in samenwerking met het IGOV, heeft tot doel een waarderingsmethode te ontwikkelen om de mentale belasting van bestuurders objectief vast te kunnen stellen.

 

Deze methode dient een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van innovatieve openbare verlichtingsconcepten of alternatieve oplossingen die de waarneming faciliteren. De snelle ontwikkelingen op het gebied van eye-tracking brengen dit doel binnen handbereik.

 

Meer informatie is te vinden via:

http://www.perceptieonderzoek.nl/

 

 

Please reload

Archief
Please reload

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018 by Innolumis Public Lighting BV | Cookie statement | Privacy statement