Werkconferentie de Sterren Dichterbij succesvol verlopen

Gistermiddag is in het Provinciehuis Noord Holland in Haarlem de werkconferentie de Sterren dichterbij gehouden. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de provincie Noord Holland en de Milieufederatie Noord Holland.

Doel van de conferentie was nog eens de aanpak toe te lichten hoe onnodige lichthinder in het landschap is terug te dringen en welke maatregelen je kunt nemen om dit te bereiken zonder extra regels op te stellen. Zo'n 60 deelnemers werkzaam bij gemeenten, provincies, lichtadviesbureau's en bedrijfsleven kregen handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan.

Meer informatie :

http://sterrendichterbij.nl/

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement