top of page

Boek Most Efficient van Merijn Koelink inspirerend voor wie graag kleuren gebruikt in de openbare ru

Merijn Koelink uit Boxtel, fotograaf en recentelijk afgestudeerd aan de Royal Academy of Art in Den Haag, heeft in december 2014 een boek uitgegeven met de titel Most Efficient. In deze uitgave laat Merijn met bijzondere foto's zien wat het gebruik van kleuren in de openbare ruimte bijvoorbeeld teweeg kan brengen qua beleving.

Tijdens deze zoektocht naar kleuren stuitte Merijn als bijna vanzelfsprekend op Innolumis. Zo ervaarde hij het veelvuldig gebruikte groene licht in de buitengebieden van zijn woonplaats maar ook het bijzondere blauwe licht op het bedrijventerrein bij de Luchthaven Eindhoven.

Dit alles inspireerde Merijn tot het uitbrengen van Most Efficient; door een gedeelte van de 1e druk van dit boek te kopen maakte Innolumis het mede mogelijk voor Merijn om dit boek uit te geven.

Dit boek is nog steeds te bestellen.

Ga hiervoor naar de website van Merijn Koelink te vinden onder:

Archief
bottom of page