top of page

Gemeente Schouwen Duiveland steeds duurzamer

De gemeente Schouwen Duiveland in de provincie Zeeland is al jaren actief met het daadwerkelijk verduurzamen van de openbare verlichting in haar gemeente. Waar mogelijk wordt gekozen voor LED verlichting wanneer er nieuwe verlichting geplaatst dient te worden of verouderde straatverlichting moet worden vervangen.

Ook Innolumis levert haar bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Schouwen Duiveland; in 2012 werd in Schuddebeurs de eerste groene Innolumis LED-straatverlichting geplaatst langs zeer toepasselijk onder meer de Donkereweg in deze groene kern op het eiland.

Maar ook op andere lokaties is steeds meer Innolumis verlichting te vinden. Zo werd in 2013 de gehele Kloosterweg in Burgh Haamstede voorzien van de White Moonlight-lichtkleur en in 2014 de Daleboutsweg in dezelfde plaats.

De verlichting bevalt erg goed, past mooi in de omgeving en bespaart ook nog eens veel energie en onderhoud, aldus een woordvoerder van de gemeente Schouwen Duiveland.

Meer informatie over deze gemeente is te vinden op de gemeentelijke website:

IMG_6643.JPG

Archief
bottom of page