top of page

Innolumis voegt speciale houten lichtmast toe aan haar leveringsprogramma

Innolumis heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met een speciale, duurzame houten lichtmast.

Deze houten lichtmast kent in haar klasse veruit de laagste CO2-footprint.

De lichtmast is conisch en rond uitgevoerd en is leverbaar in 1 soort hout afkomstig en geproduceerd van duurzaam Fins naaldhout volgens de meeste strenge milieu-eisen die er op dit gebied gelden.

De mast is opgebouwd uit gelamineerd en verlijmd hout en bij het grondstuk extra geimpregneerd tegen mogelijke houtrot. De levensduur van de lichtmast is bij normaal gebruik minstens 40 jaar.

Het bijzondere aan deze functionele houten lichtmast is dat hij veel goedkoper is dan andere houten lichtmasten die veelal als special in het decoratieve segment worden toegepast.

Deze lichtmast kan dan ook concurreren met zijn stalen of aluminium broertje.

Innolumis heeft een naam hoog te houden als duurzame fabrikant van led-verlichtingsarmaturen en om deze reden is deze aanvulling niet meer dan een logisch gevolg om haar klanten een prijstechnisch zeer interessante en duurzame mast-armatuur combinatie aan te bieden.

Het toepassingsgebied voor deze masten is breed: langs wegen in het buitengebied, langs de randen van natuurgebieden, in stadsparken of langs wandel- of fietspaden binnen of buiten de bebouwde kom.

Meer informatie over deze noviteit is te verkrijgen bij Innolumis in Amersfoort of bij uw vaste Innolumis -contactpersoon.

Archief
bottom of page