top of page

Airport Weeze-Dusseldorf kiest voor Innolumis led-verlichting

Met trots kunnen wij melden dat Airport Weeze-Dusseldorf, (http://news.airport-weeze.com/nl)

gelegen net over de Nederlandse grens in Nordrhein-Westfalen, definitief gekozen heeft voor Innolumis om haar wegen en parkeerterreinen doelmatig en energiezuinig te verlichten.

Deze luchthaven verwerkte bijna 2 miljoen passagiers in 2014 waarvan ca. 40% uit Nederland afkomstig was.

Weeze-Dusseldorf is na onze nationale Luchthaven Schiphol de tweede Europese internationale luchthaven die overstapt op Innolumis led verlichting. Wederom het bewijs dat met de keuze voor Innolumis wordt voldaan aan de hoogste eisen van kwaliteit, doelmatigheid, veiligheid, service en garantie.

In de komende maanden zal langparkeerterrein P2 worden voorzien van White Moonlight 56 Watt verlichting. Daarna volgen de toegangswegen tot de luchthaven; deze zullen worden voorzien van Nicole led armaturen in de nieuwe lichtkleur Golden Orange. Na een geslaagde pilot met deze lichtkleur is definitief gekozen om ook de rest van de verkeerswegen op de luchthaven te verlichten met deze bijzondere lichtkleur die een sterke gelijkenis vertoont met de bekende natriumverlichting maar dan in een led uitvoering en met een hoge mate van kleurherkenning.

Archief
bottom of page