Gemeente Papendrecht kiest voor White Moonlight in het havengebied

Binnen de zogenaamde Drechtsteden (http://www.drechtsteden.nl/) in het zuidelijk deel van Zuid Holland werken zes gemeenten vernieuwend en effectief samen.

Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht trekken samen op, maar maken ook nadrukkelijk hun eigen keuzes. De Drechtsteden zijn ‘Samen stad aan het water’. De regio is toonaangevend in de maritieme sector en wil haar strategische positie op de as Rotterdam-Antwerpen verder uitbouwen.

Een van deze gemeenten, de gemeente Papendrecht, heeft voor de vernieuwing van de straatverlichting rondom het gebied van de Ketelhaven aan de Beneden-Merwede gekozen voor de Innolumis Nicole in de lichtkleur White Moonlight. Vormgeving, kleurstelling en energiebesparingsmogelijkheden gaven uiteindelijk de doorslag bij deze keuze.

De eerste 39 armaturen zijn inmiddels door CityTec uit Alblasserdam geplaatst.

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement