top of page

Gemeente Schiedam heeft primeur met Innolumis Golden Orange 90 W

Deze week ontving Innolumis Public Lighting de opdracht voor het leveren van 132 stuks Nicole led armaturen 90 Watt in de nieuwe Innolumis lichtkleur Golden Orange.

Daarmee is een eerste substantiele order voor het produceren en leveren van armaturen in deze bijzondere lichtkleur een feit. Innolumis wil dan ook graag de gemeente Schiedam bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Na een proefperiode in het voorjaar van 2015 met een aantal armaturen in deze lichtkleur werd vorige week dus definitief besloten de gehele Burgemeester Knappertlaan in Schiedam te voorzien van deze natriumgelijkende lichtkleur uitgevoerd in onderhoudsarme en energiezuinige led.

De Burgemeester Knappertlaan is een van de hoofdwegen in deze gemeente en kende een verlichting uitgevoerd in hogedruk natrium. De weggebruikers en aanwonenden van deze weg zullen weinig tot niets merken van het feit dat de lichtkleur is veranderd maar wel van het feit dat het specifieke led uitstralingspatroon is veranderd waardoor hinderlijke effecten van het strooilicht naar de directe omgeving substantieel zullen verminderen. Tevens zal door het gebruik van rode, groene en amberkleurige leds in de Golden Orange lichtbron de kleurherkenning op straat sterk toenemen wat de veiligheid ten goede zal komen.

Archief
bottom of page