Financiele Dagblad besteedt aandacht aan snelle ontwikkeling led verlichting

Het FD (Financiele Dagblad) besteedde vorige week in een interessant artikel aandacht aan de snelle ontwikkelingen binnen de verlichtingswereld. Zo wordt het jonge bedrijf LEDdriven gevolgd in haar ontwikkelingen van de laatste 5 jaar.

Net als Innolumis dat 7 jaar geleden begon met de ontwikkeling, productie en verkoop van energiezuinige straatverlichting, is LEDdriven een goed voorbeeld van de snelle veranderingen in elk onderdeel van de verlichtingswereld die in hoog tempo evolueert van een analoge naar digitale bedrijfstak dankzij de halfgeleider die led heet.

Lees het hele artikel op:

https://fd.nl/fd-outlook/1105620/met-led-is-veel-meer-mogelijk-dan-het-licht-aan-en-uitdoen-en-het-een-beetje-dimmen

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement