top of page

Gemeente Oud Beijerland kiest voor Mini Nicole in kleur 730

De Zuid Hollandse gemeente Oud Beijerland, gelegen in de Hoekse Waard, is bezig met een inhaalslag om haar verouderde straatverlichting up-to-date te krijgen. De toepassing van led verlichting is hierbij het uitgangspunt. Energiebesparing, minder onderhoud, betere kleurherkenning en daarmee meer veiligheid op straat maken dat led hier de standaard is geworden.

Ook Innolumis levert een bijdrage aan de doelstellingen van de gemeente Oud Beijerland. Met de inzet van de Mini Nicole in de witte lichtkleur 730 (3000K) in slechts een 10 Watt uitvoering wordt fors bespaard op de gemeentelijke energierekening en wordt aldus een flinke bijdrage geleverd m.b.t. de doelstellingen vastgelegd in het Energieakkoord.

Archief
bottom of page