top of page

Waterbedrijf Brabant Water kiest bewust voor led verlichting Innolumis

Brabant Water is een van de grootste Nederlandse waterbedrijven en bedient bijna 2,5 miljoen huishoudens. Dagelijks werken bijna 800 werknemers aan de productie en levering van hoogwaardig drinkwater.

Een aantal jaren geleden heeft Brabant Water een duidelijke keuze gemaakt voor duurzaamheid in al haar bedrijfsprocessen. Onderstaande link geeft hierover meer informatie:

Omdat de productie van drinkwater van Brabant Water over het algemeen plaatsvindt in het kwetsbare buitengebied speelde al langer de vraag hoe nieuw te plaatsen terrein- en straatverlichting eruit zou moeten komen te zien.

Brabant Water kwam in contact met Innolumis vanwege de diversiteit in aangeboden lichtkleuren. Na een proef op de productielocatie in Veghel viel de keus op de lichtkleuren Golden Green voor de toegangswegen in bebost terrein en Moonlight op het terrein van de productielocatie zelf.

De nieuwe verlichting moet de opmaat worden naar een verdere uitrol van dit type led verlichting voor andere terreinen van Brabant Water.

Archief
bottom of page