top of page

Katwijk zet stevig in op led straatverlichting

De Zuidhollandse kustgemeente Katwijk zet sinds enige tijd stevig in op het toepassen van energiezuinige led straatverlichting. Vanaf het moment dat led verlichting een meer dan volwaardig alternatief werd voor conventionele straatverlichting besloot de gemeente Katwijk in nieuwe projecten en vervangingen waar mogelijk te kiezen voor een led oplossing.

Ook de bijzondere led verlichting van Innolumis is inmiddels op veel plaatsen in de gemeente Katwijk te bewonderen. Zo is ondermeer de woonwijk Rijnsoever geheel voorzien van Innolumis verlichting.

Met name de lichtkleuren Golden Green en Moonlight worden in Katwijk toegepast.

Ook in de komende jaren zal het beleid om het energieverbruik in de openbare verlichting verder terug te dringen onverminded worden voortgezet. Led verlichting zal daar uiteraard een belangrijke rol in blijven spelen.

Archief
bottom of page