top of page

Gemeente Zaanstad maakt steeds grotere stappen met led straatverlichting

De Noordhollandse gemeente Zaanstad en trotse eigenaar van een van de meest markante gemeentehuizen van Nederland investeert steeds meer in de aanschaf en plaatsing van led straatverlichting.

Innolumis is een van de fabrikanten van led straatverlichting die hieraan een steeds grotere bijdrage levert.

Opvallend daarbij is dat het een van de eerste gemeenten is die grootschalig inzet op de nieuwe en speciale Innolumis lichtkleur Golden Orange; deze lichtkleur lijkt in zijn verschijningsvorm angstvallig veel op conventionele natrium verlichting maar dan wel met de voordelen van led zoals een lange levensduur, minder energieconsumptie en met een hoge mate van kleurherkenning door het gebruik van 3 kleuren leds in de lichtbron.

Dit type verlichting wordt geplaatst langs de doorgaande wegen in de gemeente; daarnaast wordt op veel andere plaatsen de komende tijd witte led verlichting van Innolumis geplaatst in de lichtkleur 730 (3000K).

Archief
bottom of page