top of page

Nobra en Lux-groep fuseren tot Nobralux

Per 3 september 2015 vormen Nobra Technisch Adviesbureau en de Lux-Groep, bestaande uit Ingenieursbureau Infra-Lux, Bema-Lux en Edu-Lux, 1 bedrijf. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam Nobralux.

“Met veel plezier maken wij bekend dat per 3 september 2015, Nobra Technisch Adviesbureau en de Lux-Groep, bestaande uit Ingenieursbureau Infra-Lux, Bema-Lux en Edu-Lux, gaan fuseren.

De nieuwe organisatie zal gaan opereren onder de naam Nobralux.

Onder leiding van Ralph Groenendaal zullen wij de activiteiten op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechniek en installatieverantwoordelijkheid verder versterken en uitbreiden.

Door de ontwikkelingen op het gebied van o.a. Smart City, Asset Management, energiebesparing, led, dynamische verlichting en gelijkstroom is de markt volop in beweging. Hierbij is ook de rol van de gemeenten en provincies aan het veranderen.

Door de bundeling van kennis en capaciteit, wordt het door deze fusie nog beter mogelijk om gemeenten en provincies te ontzorgen bij huidige en toekomstige ontwikkelingen. Samen met u zorgen we voor een veilige, mooie en duurzame openbare ruimte", aldus het persbericht.

Innolumis feliciteert Nobralux en wenst haar veel succes voor de toekomst.

Archief
bottom of page