top of page

Ziut Weert & A. Hak Zuid Veghel winnen Gouden Bakkie 2015

Wecycle beloont ook dit jaar drie inzamelpartners voor hun inzameling van energiezuinige lampen en armaturen met Wecycle Gouden Bakkie Award 2015.

De winnaars zijn de Ziut-vestiging in Weert, A.Hak Zuid uit Veghel (beiden belangrijke Innolumis lichtpartners) en Parallel Groep ETB Vos uit Utrecht. Het doel van dez awards is om installateurs bewust maken van het belang van het inleveren van energiezuinige lampen en armaturen. Naast de drie Awardwinnaars nomineerde Wecycle nog 47 inzamelpartners uit het professionele circuit die lampen en armaturen hebben ingezameld. Als dank voor hun inzet ontvangen zij een luxe koekenpakket. Bij het aanwijzen van de winnaars zijn alle partners ingedeeld in een van drie categorieën op basis van volume: tot 3.000 lampen, van 3.000 tot 30.000 lampen en meer dan 30.000 lampen. Belangrijke voorwaarde voor het winnen van de Award is dat de bedrijven naast lampen ook armaturen inleveren. Het inleveren van armaturen blijft namelijk nog ver achter bij de inlevering van lampen.

Archief
bottom of page