top of page

Gemeente Nuenen maakt inhaalslag met vervangen verouderde straatverlichting

De Noordbrabantse gemeente Nuenen, gelegen in de regio Eindhoven en ooit woonplaats van een van Nederlands grootste schilders Vincent van Gogh, laat in de komende tijd ondermeer de zonnebloemen in het buitengebied ook bij donkerte schitteren in het bijzondere licht van Innolumis led verlichting.

Via onderhoudsaannemer Ziut ontving Innolumis recentelijk de opdracht voor het leveren van ca. 225 armaturen die de komende maanden geplaatst zullen worden langs hoofdwegen binnen en buiten de bebouwde kommen van diverse kernen in de gemeente Nuenen. Tevens zullen ook in woonwijken vele verouderde typen straatverlichting worden vervangen door Innolumis verlichting.

De inhaalslag werd mede mogelijk gemaakt door een extra budget wat het college na goedkeuring door de gemeenteraad afgelopen zomer ter beschikking kon stellen om sterk verouderde straatverlichting snel om te vormen naar een meer duurzame variant.

Omdat de gemeente reeds een jaar of 5 met veel tevredenheid ervaring kon opdoen met Innolumis led straatverlichting is deze lijn verder doorgetrokken en kunnen ook de ooit zo mooi door van Gogh geschilderde zonnebloemen ook in het donker blijven schitteren onder het bijzondere kunstlicht gemaakt door Innolumis uit Amersfoort.

Archief
bottom of page