Innolumis nu ook in de gemeente Oegstgeest te bewonderen

October 15, 2015

122 Innolumis led armaturen in de lichtkleur White Moonlight zullen binnenkort het straatbeeld van de gemeente Oegstgeest sieren. Oegstgeest zet sterk in op een verdere verduurzaming van de openbare verlichting om de besparingsdoelstellingen die zij zichzelf heeft gesteld te kunnen behalen.

 

Na een marktconsultatie koos Oegstgeest voor Innolumis vanwege de warme lichtkleur, de robuustheid van het armatuur en de prima prijs-kwaliteit-verhouding. CityTec zal zorgdragen voor de installatie van de armaturen die nog voor het einde van het jaar zullen moeten branden.

 

 

 

 

Please reload

Archief
Please reload

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018 by Innolumis Public Lighting BV | Cookie statement | Privacy statement