top of page

Mini Nicole nu ook in de gemeente Bloemendaal

Na 2 geslaagde proefprojecten met Innolumis led verlichting is de gemeente Bloemendaal inmiddels ook om. Enige jaren geleden werd de Kennemerweg op de grens van Bloemendaal en Santpoort al voorzien van de lichtkleur Moonlight, mooi passend in het groene karakter van deze weg. Enige tijd later werd de gemeentewerf van Bloemendaal aan de Brouwerskolkweg in Overveen voorzien van Innolumis witte RGB-led verlichting.

Na een grondige analyse door de gemeente van het tegenwoordig verkrijgbare assortiment led verlichting van de diverse leveranciers, de ervaringen met diverse proefopstellingen en de doorrekening middels een zogenaamde Total Cost of Ownership (TCO)berekening kwam Innolumis als beste uit de bus op basis van de gestelde criteria van de gemeente.

Binnenkort zal de eerste serie led armaturen type Mini Nicole in de warmwitte lichtkleur 730 (3000 K) van Innolumis de lommerrijke straten van Bloemendaal sieren. Op een masthoogte van 6 meter zullen de straten met slechts 16 Watt worden verlicht, een flinke besparing t.o.v. de huidige PL 36 Watt verlichting.

Archief
bottom of page