top of page

Verkeersader gemeente Zeist verlicht door Innolumis

Vorige week ontving Innolumis de opdracht voor het leveren van een substantiele hoeveelheid led straatverlichting die zal worden geplaatst langs een van de belangrijkste verkeersaders van de Utrechtse gemeente Zeist.

Op de Utrechtseweg in de gemeente Zeist, tussen de oversteek bij de Jordanlaan tot en met het kruispunt met de Kromme Rijnlaan, staat het verkeer in de ochtend- en avondspits regelmatig in de file.

Bovendien verwacht men dat de filedruk de komende jaren alleen maar groter en de filevorming structureel wordt. Om de doorstroming van het verkeer, en de bussen in het bijzonder, te verbeteren is de gemeente van plan dit gedeelte van de Utrechtseweg te verbreden.

Innolumis, al vele jaren vaste leverancier van led straatverlichting aan de gemeente Zeist, werd gevraagd een lichtontwerp te maken voor dit te verbeteren stuk weg en aanliggende fietspaden. Dit lichtontwerp zal deze weg weer veilig en energiezuinig in het licht zetten; als lichtkleur werd gekozen voor White Moonlight, een vaste standaard van de gemeente Zeist. Zowel de 10, 36 alsook de 56 Watt van deze RGB-lichtkleur zullen worden toegepast.

Naar verwachting zal deze weg rond de zomer van 2016 klaar zijn. Dynniq, de nieuwe naam voor Imtech Traffic & Infra zal de installatie verzorgen.

Comments


Archief
bottom of page