top of page

Innolumis verlicht nieuwe AZC in Hardenberg

Zoals bekend worden er sinds enige tijd in Nederland op steeds meer plaatsen nieuwe asielzoekerscentra (AZC) gebouwd. Deze worden veelal gebouwd voor een minimale periode van 5 jaar zodat veel voorzieningen op en rond zo'n centrum steeds meer een (semi-)permanent karakter krijgen.

In april van dit jaar werd er in de gemeente Hardenberg gestart met de bouw van het AZC Heemserpoort aan de rand van de stad langs de Jachthuisweg. Dit centrum gaat plaats bieden aan ongeveer 700 asielzoekers uit verschillende landen.

Goede en veilige buitenverlichting vormt altijd een onderdeel van de inrichting van zo'n nieuw centrum.

Innolumis ontving vorige week dan ook de opdracht voor de levering van de terreinverlichting; in de komende maanden zullen ca. 50 Nicole led armaturen worden geplaatst door installateur van Gelder uit Hattem zodat voor het begin van de herfst het AZC goed zal zijn verlicht met led verlichting in de warmwitte Innolumis-kleur 3000 K.

Archief
bottom of page