Introductie kegelarmatuur Ariane

September 27, 2016

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs te Utrecht op 28 en 29 september, zal Innolumis Public Lighting haar nieuwste led armatuur presenteren; de Ariane kegelarmatuur. Speciaal ontworpen om de bestaande kegelarmaturen één op één te kunnen vervangen en kenmerkend door het gebruik van diverse ronde vormen.

 

Op de beurs zullen twee prototypes van de Ariane worden getoond, een 4000K versie en een Golden Orange versie. Vooral deze laatste variant is uniek, dankzij het warme oranjekleurig licht en een goede kleurherkenning.

 

Wilt u meer informatie over dit nieuwe armatuur? Kom dan langs op onze stand 3.5.58, bekijk de product brochure en/of neem contact met ons op!

 

 

 

Please reload

Archief
Please reload

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018 by Innolumis Public Lighting BV | Cookie statement | Privacy statement