Dag van de Openbare Ruimte 2016 daverend succes voor Innolumis !

De deze week gehouden vakbeurs Dag(en) van de Openbare Ruimte 2016 werden een daverend succes voor Innolumis. Vele bezoekers van deze beurs bezochten de Innolumis beursstand in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht en konden kennis maken met de laatste noviteiten van Innolumis.

Zo zagen vele bezoekers voor het eerst het nieuwe led kegelarmatuur Ariane schitteren in diverse lichtkleuren. Dit kegelarmatuur is leverbaar vanaf het 1ste kwartaal van 2017 en Innolumis mocht reeds vele gemeenten noteren als afnemer van dit bijzondere armatuur ontwikkeld voor toepassing in ondermeer woonwijken en langs fiets- en voetpaden.

Tevens werd de lezing die Arthur Kruijtzer hield over licht en kleurgebruik in de openbare ruimte op donderdagmorgen goed bezocht.

Innolumis bedankt langs deze weg nogmaals iedereen die ons bezocht heeft en wij hopen van harte dat het bezoek heeft bijgedragen aan goede informatie over product en bedrijf met het doel een weloverwogen keus te kunnen maken voor een goede inrichting van de openbare ruimte met led verlichting.

Graag tot volgend jaar in Utrecht !

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement