top of page

Gemeente Amersfoort kiest voor het nieuwe Innolumis led kegelarmatuur Ariane

Begin oktober van dit jaar ontving Innolumis de eerste order van de gemeente Amersfoort voor levering van het dit jaar geïntroduceerde, nieuwe led kegelarmatuur type Ariane.

Naast het design, de verlichtingsmogelijkheden en de prijs was ook de lokale assemblage van dit armatuur bij sociaal werkbedrijf Metafors, onderdeel van Amfors, in Amersfoort een belangrijk criterium om voor dit type te kiezen. Hiermee wordt de lokale werkgelegenheid bevorderd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De eerste 30 armaturen zullen worden geplaatst op bedrijventerrein Calveen in Amersfoort Noord langs de A1. Leuk detail is verder dat ook de Ariane, het straatadres waar Innolumis sinds begin vorig jaar is gehuisvest, ook zal worden voorzien van deze ledkegels in zowel de warmwitte alsook in de bijzondere lichtkleur Golden Orange, de lichtkleur waar onlangs de gemeente Zeist voor koos als standaard in zijn woonstraten.

De armaturen zullen binnenkort worden geplaatst op bestaande lichtmasten met een lichtpunthoogte van 4 meter.

Archief
bottom of page