top of page

Megakruispunt Goirle-Tilburg verlicht door Innolumis Maxi Nicole

Sinds een aantal maanden is het nieuwe kruispunt Turnhoutsebaan-Rillaersebaan op de grens van de gemeenten Tilburg en Goirle nabij rijksweg A58 opgeleverd.

Het betreft een kruispunt dat door het enorm drukke verkeersaanbod niet kon worden omgevormd tot een normale (turbo)rotonde wat oorspronkelijk wel de bedoeling was omdat alle kruispunten van de Turnhousebaan tussen Tilburg en de grens met Belgie op deze manier zouden worden uitgevoerd.

Een impressie van de aanleg, oplevering en de gemaakte keuzes is te zien via onderstaande link:

https://www.google.nl/search?q=kruispunt+Turnhoutsebaan-Rillaersebaan&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJvbqn__rWAhUGC8AKHRs8AiUQ_AUICygC&biw=1366&bih=637#imgrc=eC7MIjKidXDy3M:

Het kruispunt wordt slechts door 4 lichtpunten verlicht. Enorme boogmasten met daarop de Innolumis Maxi Nicole zorgen voor een veilige en aangenaam ogende verlichting gericht op het midden van het kruispunt. Met de keuze voor de Maxi Nicole, het grootste armatuur uit de Innolumis Nicole familie, wordt dit kruispunt op een duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme manier verlicht.

Archief
bottom of page