top of page

Innolumis wenst u mooie Kerstdagen en een fantastisch 2018 !

Nog een week of wat en dan start alweer een nieuw jaar op de kalender!

2017 is voorbijgevlogen, het lijkt soms of de tijd steeds sneller zijn ronde maakt.

Voor Innolumis was 2017 wederom een gedenkwaardig jaar.

Zoals u wellicht nog weet besloot Innolumis begin 2015 een deel van haar productie terug te halen vanuit China naar Nederland. Dit proces werd in 2016 verder opgeschaald waardoor in dat jaar de volledige productie van onze armatuurlijnen bij sociaal werkbedrijf Metafors, onderdeel van het Amersfoortse Amfors, werd ondergebracht.

Door deze stap vonden steeds meer van onze opdrachtgevers zoals een groot aantal Nederlandse gemeenten, de weg naar onze innovatieve en energiezuinige producten in het kader van verantwoord en sociaal ondernemerschap.

Door deze ontwikkeling kwam dit jaar een record aantal armaturen voor Innolumis in opdracht zodanig dat wij medio dit jaar besloten hebben een tweede assemblage locatie te zoeken in het noorden van ons land. Inmiddels is bij sociaal werkbedrijf Synergon in Winschoten een productielijn operationeel voor vervaardiging van ons nieuwe led kegelarmatuur de Ariane.

Hierdoor zijn wij er trots op te kunnen melden dat momenteel zo’n 25 mensen met een beperking dag in dag uit bezig zijn met de vervaardiging van onze verlichtingsarmaturen.

Dankzij uw vertrouwen in het bedrijf Innolumis, de producten die zij maakt en de mensen die daar weer achter staan hebben wij wederom een goed resultaat kunnen neerzetten en ook weer onze bijdrage kunnen leveren aan een meer duurzame wereld die wij, hopelijk net als u, een warm hart toedragen.

Wij willen u nogmaals hartelijk dank zeggen voor dit resultaat dat wij nooit zonder uw vertrouwen en steun zouden hebben kunnen realiseren en wensen u hele fijne feestdagen en een groen, duurzaam, gezond en gelukkig 2018 !

Met vriendelijke groet,

Team Innolumis Public Lighting

Archief
bottom of page