Ruud Koornstra, de Nationale Energiecommissaris, spreekt tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte | Innolumis Public Lighting BV | Led straatverlichting | Amersfoort

Ruud Koornstra, de Nationale Energiecommissaris, spreekt tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

October 5, 2018

 

Op woensdag 26 en donderdag 27 september 2018 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakbeurs Openbare Ruimte georganiseerd. Hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte, waar meer dan 600 bedrijven aanwezig zullen zijn en waaronder uiteraard ook Innolumis!

 

Met gepaste trots kondigen wij aan dat één van de lezingen tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte verzorgt zal worden door Ruud Koornstra, de Nationale Energiecommissaris en tevens één van onze oprichters. Op donderdag 27 september om 11.00 zal hij zijn duurzame maar zeker ook prikkelende verhaal doen. Hij zal op zijn eigen(wijze) en enthousiaste manier vertellen over hoe Nederland in 2030 100% duurzaam kan en moet zijn en hoe het bedrijfsleven en de politiek elkaar daarbij kunnen helpen. Mocht u in de gelegenheid zijn dan raden we u zeker aan om hierbij aanwezig te zijn!

 

Verder zullen wij op onze stand voor het eerst onze nieuwe kofferarmaturenreeks de “Victoria” aan het grote publiek tonen. Deze nieuwe armaturenlijn is het moderne zusje van onze Nicole familie en voldoet aan de huidige en toekomstige eisen vanuit de markt. Zo zijn deze armaturen oa toolles te openen, zijn ze voorzien van een stroomonderbreker, zijn ze Zhaga ready, hebben ze meerdere lichtprofielen en er is nog veel meer. 

 

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs op stand 3.3.01 en geniet dan gelijk

 

van wat lekkers ter ere van ons 10-jarig bestaan!

Please reload

Archief
Please reload

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018 by Innolumis Public Lighting BV | Cookie statement | Privacy statement