top of page

Innolumis Ariane gekozen als standaard kegelarmatuur gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem is lange tijd op zoek geweest naar een nieuw en geschikt led kegel armatuur dat als standaard zou kunnen worden toegepast in de stad en omliggende kernen.

In 2018 is er in het kader van deze zoektocht in de kern Schaarsbergen een proefopstelling geplaatst met onder meer de Ariane, het nieuwste kegel armatuur van Innolumis.

Na een grondige selectieprocedure vanuit de gemeente Arnhem waarbij ook de werkgroep LED verlichting van de Dorpsraad Schaarsbergen was betrokken is unaniem gekozen voor de Ariane.

Hiermee maakt de Ariane zijn entree binnen de gemeentegrenzen van Arnhem als standaard led kegel armatuur. Eind 2018 ontving Innolumis een eerste opdracht voor het leveren van 111 stuks Ariane's in de warm witte lichtkleur 730 (3000 K).

Deze 111 armaturen zullen begin 2019 worden geplaatst in Schaarsbergen waardoor ook deze kern duurzaam en veilig zal worden verlicht. Hiermee is Schaarsbergen de eerste locatie binnen de gemeente Arnhem waar de Ariane op grotere schaal zal worden toegepast.

Deze eerste batch armaturen zal wederom worden geassembleerd bij sociaal werkbedrijf Afeer in Winschoten, een van de 2 productielocaties van Innolumis waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken aan de totstandkoming van Innolumis straatverlichtingsproducten.

Archief
bottom of page