top of page

Gemeente Coevorden kiest Ariane kegelarmatuur

De Drentse gemeente Coevorden is vorig jaar een ambitieus voornemen gestart om in de komende jaren haar deels verouderde areaal openbare verlichting te vervangen door 5000 nieuwe led armaturen.

Vorig jaar leverde Innolumis reeds honderden nieuwe Nicole armaturen in de specifieke oranje lichtkleur Golden Orange. De armaturen werden voor het grootste deel geplaatst langs de doorgaande wegen; op deze manier weet de weggebruiker dat hij of zij zich op een doorgaande weg bevindt waardoor een betere oriëntatie wordt bereikt.

In het kader van de grootschalige vervanging is inmiddels ook gestart in de woonwijken. Verouderde kegelarmaturen worden vervangen door nieuwe met een led variant.

Vorige week ontving Innolumis een eerste opdracht voor het leveren van 360 stuks Ariane kegelarmaturen in de lichtkleur 740 (4000 K). Er werd daarbij gekozen voor de meest zuinige 10 Watt variant.

Hiermee zet de gemeente Coevorden weer een belangrijke stap in het verder verduurzamen van haar openbare verlichting die verder prima past in de energiebesparings doelstellingen van de gemeente.

Archief
bottom of page