top of page

Update Innolumis-Corona

Het zijn bijzondere tijden.

Massaal thuiswerken, gesloten restaurants, lege stadscentra, overvolle ziekenhuizen maar ook veel mooie initiatieven om de maatschappij draaiende te houden.

Ook de verlichtingssector wordt hier en daar geraakt maar gelukkig blijft de schade tot nu toe beperkt tot iets langere levertijden, korter werken of een aantal gesloten fabrieken.

Gelukkig blijft Innolumis tot nu toe gespaard in deze hectische tijden; onze productie locaties bij onze sociale werkplaatsen Metafors in Amersfoort en Afeer in Winschoten draaien op volle toeren om aan de vraag naar Innolumis led armaturen te kunnen blijven voldoen. Daarbij worden de adviezen van de overheid en het RIVM om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen in acht genomen.

Mogelijk kan wel onze normale levertijd iets oplopen door vertraging in de levering van componenten maar wij proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is dan ook altijd verstandig in deze periode even bij onze binnendienst te informeren wat actuele levertijden zijn om verrassingen te voorkomen. Ook is het natuurlijk mogelijk om eventueel informatie in te winnen bij uw vaste Innolumis contactpersoon.

Wij wensen u allen een hopelijk blijvend goede gezondheid toe want dat is natuurlijk nu het belangrijkste.

Wees aardig en let een beetje op elkaar !

Archief
bottom of page