top of page

(Mini)Victoria nu ook te bewonderen in Pijnacker

In de Zuidhollandse gemeente Pijnacker-Nootdorp wordt druk gesleuteld aan een verdere verbetering van de openbare verlichting.

Er worden veel armaturen vervangen en waar nodig worden de armaturen voorbereid op een slimme toekomst door ze Zhaga voorbereid uit te voeren en ze te koppelen aan een centraal systeem om ze op afstand te kunnen bedienen of mogelijke defecten online te kunnen detecteren.

De Zijdeweg in Pijnacker is een ontsluitingsweg aan de oostkant van deze plaats en belangrijk voor bedrijventerrein de Boezem. Voor de verlichting van het fietspad en de hoofdrijbaan koos de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor de nieuwe Victoria lijn van Innolumis.

Het fietspad werd uitgerust met 24 stuks Mini Victoria 10 Watt armaturen en de hoofdrijbaan met 47 stuks Victoria 40 Watt armaturen, alles in de lichtkleur 3000 K. Alle armaturen zijn voorzien van connectoren aan boven- en onderzijde waarop modules kunnen worden geplaatst voor communicatie, detectie of sensoren om de luchtkwaliteit te kunnen meten. In eerste instantie zijn alle armaturen voorzien van modules voor twee-weg communicatie.

Met deze nieuwe verlichting is de Zijdeweg weer geheel up-to-date en weer een stukje veiliger gemaakt voor de weggebruiker ter plaatse.

Archief
bottom of page