top of page

Nicole familie

Het Nicole-armatuur is het meest succesvolle product in het 10 jarig bestaan van Innolumis. Sinds de lancering ervan in 2012 zijn deze armaturen geïnstalleerd op talloze plaatsen in binnen- en buitenland. Het armatuur is leverbaar vanaf een vermogen van 10 t/m 75 Watt en verkrijgbaar in alle beschikbare lichtspectra. De lichtpunt hoogte varieert vanaf 6 t/m 10 meter en is daardoor zeer geschikt voor toepassing in woonwijken, langs wijkontsluitingswegen en overige doorgaande wegen maar ook op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.

 

De Mini Nicole is het kleine zusje van Nicole en geschikt voor toepassing op lichtmasten met een hoogte tot 6 meter en is leverbaar in een vermogen van 10, 16 en 24 Watt. Design en technologie zijn vergelijkbaar met de Nicole. De Mini Nicole is uitermate geschikt voor toepassing langs voet- en fietspaden, in woonwijken maar ook op parkeerplaatsen.

 

De Maxi Nicole completeert de Nicole familie. Zij is leverbaar vanaf 90 t/m 170 Watt en wordt toegepast op een lichtpunt hoogte vanaf 10 meter tot maar liefst 18 meter en is daardoor perfect voor doorgaande wegen en snelwegen.

MINI NICOLE 3D

MINI NICOLE 3D

MINI NICOLE

MINI NICOLE

NICOLE 3D

NICOLE 3D

NICOLE

NICOLE

MAXI NICOLE 3D

MAXI NICOLE 3D

MAXI NICOLE

MAXI NICOLE

MINI NICOLE

MINI NICOLE

MINI NICOLE

MINI NICOLE

NICOLE

NICOLE

NICOLE

NICOLE

CE.jpg
ENEC05.jpg
kema-keur.jpg
synergrid logo.jpg

Aansluiten en richten

De gehele Nicole familie past in principe op elke lichtmast, zowel nieuwe als ook bestaande. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar sluit ook aan bij ons streven naar duurzaamheid en naar hergebruik van materialen. Het armatuur is kantelbaar in stappen van 5 graden en

is eenvoudig in te stellen dankzij de getande koppeling van het maststuk. Door het gladde oppervlak en de 'antifouling'-poedercoating wordt de ophoping van vuil zoveel mogelijk voorkomen.

Gecompartimenteerd

Het driver compartiment is eenvoudig te openen en heeft een IP67-waarde. Een rubberen pakking houdt het compartiment vrij van vocht en stof. Er wordt een speciale plug gebruikt om te zorgen dat het lichtbron compartiment niet toegankelijk is, zodat dit volledig losstaat van het driver gedeelte. De leds worden aangesloten via een speciale Unicable® M12-stekker.

De dimbare Mean Well®-driver is IP67, gegoten in hars en galvanisch gescheiden (SELV). De driver zelf is verwisselbaar. Er is ook genoeg ruimte om een dimmer of een overspanningsbeveiliging (SPD) in te bouwen.  Bij de Mini Nicole zitten de driver en de lichtbronnen in één compartiment.

Omdat leds heel gevoelig zijn voor stof en vocht, is het 

lichtbron compartiment (het deel met de optica en de lichtbronnen) IP67 en daarmee compleet stof- en vochtvrij. Er is geen open verbinding 

tussen het driver compartiment en het lichtbron compartiment. Als het driver compartiment wordt geopend, bijvoorbeeld om een dimmer te installeren, worden de leds niet blootgesteld aan stof of vocht.

Led-lichtbronnen

Innolumis ontwikkelt en produceert zijn led-lichtbronnen zelf in Nederland. Hiervoor gebruikt het leds van hoge kwaliteit. Deze hebben een hoge efficiëntie en een lange levensduur. Voor de levensduur van leds is het temperatuurbeheer cruciaal. De leds staan in direct contact met het volledige armatuur en branden nooit op hun maximale sterkte, maar op hun optimale sterkte. Zo worden de leds optimaal gekoeld en is een lange levensduur gegarandeerd.

Gebruik van reflector technologie

Dankzij de reflectortechnologie in de Mini Nicole, de Nicole en de Maxi Nicole geven deze armaturen een combinatie van direct en indirect licht. Het resultaat: een uitstekende lichtverdeling en vrijwel geen verblinding (G6).

Constant Lumen Output (CLO)

De Mean Well®-driver heeft een standaard-CLO. Deze driver zorgt ervoor dat de leds altijd dezelfde kwaliteit elektriciteit krijgen, ongeacht de aangevoerde spanning en ongeacht de leeftijd van de leds. Op die manier geven de lichtbronnen hun hele leven lang dezelfde

hoeveelheid licht.

Klik hier voor meer specificaties.

bottom of page