top of page

Victoria

Onze huisdesigner kreeg van ons de opdracht een nieuw modern kofferarmatuur te ontwerpen die voldoet aan alle hedendaagse eisen en verder voldoet aan de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent en daarnaast ook past binnen de reeds bestaande range Innolumis armaturen.

En met de Victoria als resultaat!

De Victoria is leverbaar in een drietal varianten, de Mini Victoria, de Victoria en de Maxi Victoria en is beschikbaar in systeem-vermogens van 6 t/m 200 Watt.

De Victoria kan zonder gereedschap worden geopend en zodra zij geopend is kan er dankzij de stroomonderbreker in het armatuur direct veilig mee gewerkt worden.

Indien nodig kunnen zowel de LED lichtbronnen als ook de driver gemakkelijk en zonder gereedschap worden vervangen.

Alle drie de varianten zijn voorzien van zeer efficiënte lichtbronnen en dit in combinatie met de best beschikbare lenstechniek in de markt is de lichtkwaliteit van het hoogste niveau. Daarnaast zijn de armaturen leverbaar in diverse lenstypen waarmee u voor elke situatie een oplossing heeft.

Met het ontwerp van de Victoria is rekening gehouden met de mogelijkheden om diverse SMART oplossingen (later) toe te voegen. De Victoria is zelfs standaard leverbaar met Zhaga connectors, zowel boven als beneden.

Hiermee is de Victoria volledig toekomstbestendig en bent u met dit armatuur klaar voor de toekomstige ontwikkelingen.

Klik hier voor de specificaties.

MINI VICTORIA 3D

MINI VICTORIA 3D

MINI VICOTIRA 3D ON

MINI VICOTIRA 3D ON

MINI VICTORIA

MINI VICTORIA

VICTORIA 3D

VICTORIA 3D

VICTORIA 3D ON

VICTORIA 3D ON

VICTORIA

VICTORIA

MAXI VICTORIA 3D

MAXI VICTORIA 3D

MAXI VICTORIA

MAXI VICTORIA

MINI VICTORIA OPEN

MINI VICTORIA OPEN

CE.jpg
ENEC05.jpg
047 ENEC+_logo_05_BW.JPG
kema-keur.jpg
bottom of page