Nieuwsoverzicht

 

News

Gemeente Steenwijkerland zet verder in op led

De gemeente Steenwijkerland, de meest noordwestelijk gelegen gemeente in de provincie Overijssel, zet weer een stap in de verdere verduurzaming van haar areaal openbare verlichting. In de komende tijd zal een substantieel deel van de kern Steenwijkerwold en het bedrijventerrein Vollenhove worden voorzien van energiezuinige led verlichting van Innolumis. Enige jaren geleden al maakte de gemeente kennis met de verlichting van Innolumis wat nu resulteert in een opdracht voor het vervangen van een honderdtal armaturen in de lichtkleur Moonlight. Ziut zal in de komende tijd zorgdragen voor de uitvoering van dit vervangingsplan.

Schiedamse Schrijversbuurt voorzien van Innolumis led verlichting

De Schrijversbuurt in de gemeente Schiedam krijgt dit najaar energiezuinige led straatverlichting. De sterk verouderde verlichting zal worden vervangen door een 150 tal Nicole White Moonlight led armaturen. Eerder werd al de nieuwe dynamische goudoranje led verlichting langs de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam geleverd door Innolumis en ook de wijk de Velden werd een jaar of twee geleden voorzien van led. Met deze projecten blijft de gemeente Schiedam een van de koplopers in de regio Rotterdam op het gebied van toepassing van led straatverlichting en komt de realisatie van de doelstellingen zoals vastgelegd in het Energieakkoord weer een stukje dichterbij.

Opnieuw monitoring Energieakkoord-doelstellingen voor OVL & VRI over 2016

Gemeenten, provincies en waterschappen kunnen weer meedoen met de monitoring van de Energieakkoord-doelstellingen voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties over het jaar 2016. Er was de afgelopen maanden enige onduidelijkheid over de monitoring OVL/VRI voor het Energieakkoord. Half juni is bekend geworden dat er voor het jaar 2016 budget beschikbaar is gesteld om de monitoring weer uit te voeren. In 2015 heeft 55% van de overheden meegedaan met de monitoring van de Energieakkoord-doelstellingen voor openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI’s). Hierbij was het de bedoeling inzichtelijk te krijgen hoeveel energie er is bespaard bij OVL en VRI’s, hoeveel OVL er

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement