top of page

Gemeente Amstelveen toe aan vervanging verlichting uit 1976

Al vanaf 2009 vervangt de gemeente Amstelveen haar verouderde straatverlichting waar mogelijk door energiezuinige LED verlichting. Hiermee was ze een van de eerste Nederlandse gemeenten waar LED straatverlichting grootschalig haar intrede deed.

Innolumis is sinds die tijd al een van de belangrijkste LED-leveranciers van Amstelveen. Zo werd ondermeer de gehele Amsteldijk vanaf Amsterdam tot aan Uithoorn voorzien van goudgroene Innolumis straatverlichting.

Ook in de Amstelveense woonwijken wordt veel Innolumis verlichting geplaatst maar dan in de witte variant. De woonwijk Waardhuizen, gelegen in het zuidoostelijke deel van de stad en gebouwd in de jaren 70 is nu toe aan de vervanging van haar bijna 40 jaar oude straatverlichting.

De gemeente Amstelveen koos hiervoor Innolumis LED en wel in de kleur White Moonlight. De renovatie is al weer enige tijd aan de gang en vorige week ontving Innolumis wederom via CityTec een mooie opdracht voor vervanging van weer een deel van de verouderde verlichting in deze woonwijk.

1976-Waardhuizen-.jpg

Archief
bottom of page