Lifi: het Internet van licht

Een dezer dagen werd bekend dat het Britse bedrijf PureLiFi 14 miljoen pond heeft opgehaald voor zijn technologie om met licht data te versturen. Het geld komt van het investeringsnetwerk London & Scottish Inventment Partners en Scottish Investment Bank (SIB).

PureLiFi mag geen bekend bedrijf zijn, oprichter Harald Haas is mede dankzij TED lezingen een autoriteit op het gebied van LiFi geworden. Hij verzon ook de afkorting. LiFi is een chip die een LED lamp laat knipperen, maar zo snel dat je het met het blote oog niet ziet. Hierdoor kan informatie worden verzonden zoals dat ook met WiFi kan.

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement