top of page

Inventarisatie maatregelen straatverlichting Drentse gemeenten

De natuur- en milieufederatie Drenthe heeft een inventarisatie uitgevoerd onder de Drentse gemeenten inzake de maatregelen die tot dusver zijn genomen en die in de planning staan om de straatverlichting verder te verduurzamen en het behoud van de duisternis verder te waarborgen.

Ook Innolumis verlichting is een graag geziene gast binnen deze gemeenten. Al sinds 2008 passen een aantal Drentse gemeenten regelmatig Innolumis LED verlichting toe vanwege haar bijzondere karakter en het feit dat Innolumis verlichting juist dat verlicht wat verlicht moet worden en geen onnodige lichthinder veroorzaakt. Zo is er al veel groene Innolumis verlichting geplaatst in de Drentse buitengebieden maar ook binnen de steden zoals ondermeer Assen.

Hieronder een overzicht van alle structurele maatregelen.

250px-Drenthe_wapen_svg.png

Archief
bottom of page