top of page

LED-verlichting Zaltbommel in trek bij dievengilde

In de Gelderse gemeente Zaltbommel zijn naar nu blijkt afgelopen weekend een aantal led-verlichtingselementen gestolen van de bruggen naar het Koning Willem-Alexanderpark in de wijk De Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft aangifte gedaan.

De bruggen naar het Koning Willem Alexanderpark zijn verlicht met speciale groene led-strips, die in de brugleuning verwerkt zijn. Hierdoor verstoort het licht de planten en dieren ’s avonds niet te veel.

Ook Innolumis heeft inmiddels voor een aantal plaatsen in deze gemeente LED straatverlichting geleverd. Zo zijn er in het buitengebied armaturen geplaatst, is het bijzondere eiland Nederhemert-Zuid geheel verlicht met Innolumis LED verlichting en is tevens de Zaltbommelse kant van de veerstoep van het Maasveer Bern-Herpt verlicht met Moonlight 36 Watt verlichtingsarmaturen.

_MG_0143.jpg

Archief
bottom of page