top of page

Wedde-Blijham plaatst led-verlichting in Hoefijzerproject II

De gemeente Wedde-Blijham start in navolging van het Hoefijzerproject I deze maand in het Hoefijzerproject II met het vervangen van de openbare verlichting door led-verlichting. Langs de Hoofdweg, Hoornderweg en Hoofdweg Wedderveer te Wedde en de Hoofdweg te Blijham wordt led-verlichting geplaatst. Ook Innolumis levert wederom een deel van de nieuwe verlichting. Langs bovengenoemde wegen worden in totaal 120 stuks conische boogmastenmasten met armaturen toegepast, zoals deze al in 2013 zijn geplaatst langs de Lageweg te Wedde. In de kern van Wedde worden in totaal 15 stuks sierlijke nostalgisch ogende verlichting toegepast, zoals in 2013 zijn geplaatst langs de Hoofdweg te Bellingwolde nabij de Magnuskerk.

blijham gemeentehuis Wedde.jpg

Archief
bottom of page