top of page

Gemeente Bernheze ervaren gebruiker van Innolumis led-verlichting

Deze week ontving Innolumis de opdracht voor het leveren van een reeks led armaturen voor het herverlichtingsplan 2015 t.b.v. de gelijknamige gemeente gelegen ten zuiden van Oss in de provincie Brabant.

Reeds in het najaar van 2009 werd in deze gemeente een van de eerste fietspaden in Nederland aangelegd voorzien van dynamisch geschakelde led verlichting van Innolumis. Dit fietspad gelegen langs de A50/Udenseweg vormt de verbinding tussen Uden en Nistelrode en wordt dagelijks maar ook in de avond intensief gebruikt door fietsers.

Door de positieve ervaringen van de gebruikers en niet in de laatste plaats van de gemeente Bernheze wordt inmiddels al bijna 6 jaar lang Innolumis led verlichting kris kras door de gemeente toegepast.

Bernheze was een van de eerste Brabantse gemeenten die de energiezuinige en onderhoudsarme led verlichting van Innolumis omarmde en doet dat dus nog steeds tot volle tevredenheid. Er is in die 6 jaar nauwelijks enige uitval geweest van de armaturen en ook het energiegebruik is drastisch omlaag gegaan.

Archief
bottom of page