Innolumis opent assemblage-lijn in Amersfoort

Innolumis is er trots op te kunnen melden dat na een gedegen voorbereiding a.s. donderdag 16 april om 16.00 uur een nieuwe led-armaturen-assemblagelijn zal worden geopend.

Deze assembagelijn zal worden ingericht bij Metafors (http://www.amfors.nl/zakelijke-diensten/metaalbewerking/) in Amersfoort.

Metafors is op haar beurt weer onderdeel van de grotere Amfors Groep (www.amfors.nl).

Over Amfors

Amfors is de schakel tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, regionale werkgevers en lokale overheden. Samen met onze strategisch partners op het gebied van zorg en onderwijs bieden wij regionale werkgevers oplossingen voor allerlei personeelsvraagstrukken. Bij ons in huis of op locatie.

Onze mensen werken zowel in groepen als individueel voor gemeenten, bedrijven en instellingen in de regio Amersfoort. Op tal van gebieden.

De officiële opening van de lijn zal door de Amersfoortse wethouder Tigelaar (o.a. Werk en inkomen en Milieu) worden bekrachtigd. Ook zal wethouder van den Berg (o.a. Economie en Duurzaamheid) aanwezig zijn.

Tevens zullen Ronald de Koning, algemeen directeur van de Amfors groep en Michel Tap, algemeen directeur van Innolumis beiden een korte presentatie geven.

Indien u deze opening ook wilt bijwonen bent u uiteraard van harte welkom. Stuurt u ons dan nog wel even een e-mail naar info@innolumis.nl zodat wij op uw komst kunnen rekenen.

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement