top of page

Gemeente Wassenaar plaatst Mini Nicole

De gemeente Wassenaar, gelegen noordelijk van Den Haag en ondermeer woonplaats van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, verstrekte vorige week een opdracht aan Innolumis voor het leveren van een aantal Mini Nicole led armaturen van Innolumis.

Sinds enige jaren past Wassenaar op regelmatige basis Innolumis verlichting toe die veelal geplaatst wordt in gebieden gelegen langs de kwetsbare duinranden van deze gemeente. Uitgangspunten daarbij zijn een laag energieverbruik en goed afschermende verlichting met minimaal strooilicht naar de omgeving.

Ditmaal werd gekozen voor de nieuwe Innolumis lichtkleur 740 (kleurtemperatuur 4000 K).

Deze lichtkleur is bij uitstek geschikt om bestaande PL-verlichting in de kleur 840 te vervangen.

Archief
bottom of page