top of page

Lindewijk in Wolvega kleurt steeds groener

In 2009 werd gestart met de aanleg van de nieuwe, duurzame Lindewijk in Wolvega, gelegen in de Friese gemeente Weststellingwerf. Het is een ruim opgezette wijk met veel water en groen. De gemeente wilde de straatverlichting er letterlijk op laten aansluiten en dat is gelukt ! Sinds 2009 zijn er inmiddels zo'n kleine 200 led armaturen van Innolumis geplaatst die de wijk in de avond en nacht letterlijk een groene aanblik geven.

Het overgrote deel van de bewoners van de Lindewijk is sinds de aanleg erg enthousiast over de goudgroene verlichting van hun straten.

"Het geeft een bijzondere uitstraling en de verlichting oogt heel rustig terwijl je toch alles heel scherp kunt zien. Bovendien heb ik begrepen dat led straatverlichting erg energiezuinig is en dat is natuurlijk mooi meegenomen. We hebben hier lantaarns die slechts 9 watt gebruiken. Dat is toch schitterend? " aldus een van de bewoners.

Afgelopen week ontving innolumis wederom een mooie opdracht voor het leveren van led verlichting voor een nieuw deel van de woonwijk.

Archief
bottom of page