top of page

Museum Light opent haar deuren op 13 juni a.s.

Ons land kent vele musea; velen herbergen bijzondere collecties. Zo ook het nieuwe Museum Light.

Dit museum is opgezet door Marcel van der Kolk die ook de bijzondere website www.lantaarnpaalgek.nl heeft opgezet.

Het mini-museum geeft een overzicht van 50 jaar lantaarnpaalhistorie. Er is een bijzondere collectie samengesteld van vele lampen en armaturen. Ook meer recente led armaturen zijn hier te zien waaronder diverse typen van Innolumis. Voor zover wij weten is dit het enige museum in zijn soort in de wereld.

Marcel nodigt u graag uit om zijn mini museum te komen bekijken op 13 juni a.s. vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur. Het museum is te vinden op de 3de verdieping van het gebouw TOT 2021, Molenstraat-centrum 1 in Apeldoorn. Parkeren in parkeergarage Koningshaven.

Archief
bottom of page