top of page

Gemeente Boxmeer kiest nu ook voor Nicole

Deze week ontving Innolumis via Imtech Traffic & Infra een opdracht voor het leveren van Nicole led armaturen in de kleur 4000 K voor de gemeente Boxmeer.

De armaturen zullen worden geplaatst in de kern Maashees, een dorp van ca. 1000 inwoners dat sinds 1998 tot de gemeente Boxmeer is gaan behoren. De straatverlichting in deze kern is aan vervanging toe en zal in de komende tijd worden vervangen door led verlichting.

Sinds 2010 is de gemeente actief met het vervangen van verouderde verlichting en in het beleidsplan is opgenomen dat alle straatverlichting standaard moet worden uitgevoerd in led. Een iets hogere investering die echter snel is terugverdiend door energiebesparing en veel minder onderhoud vergt dan voorheen.

Reeds in 2009 werden er een aantal pilots uitgevoerd om ervaring op te doen met deze indertijd nieuwe techniek. Ook Innolumis kreeg een grote pilot toebedeeld met verlichting in de kleur Moonlight.

Inmiddels is het pakket lichtkleuren van Innolumis uitgebreid en kiest de gemeente standaard voor een 4000 K lichtkleur voor de openbare led verlichting, zo ook bij deze opdracht.

Archief
bottom of page