top of page

ALiS in het IGOV Kenniscafe

Gisteren organiseerde het IGOV een Kenniscafe over de huidige stand van zaken met betrekking tot het ALiS-protocol. Aan de hand van praktijkcases werd een beeld geschetst van waar dit protocol voor de aansturing van Dynamische Openbare Verlichtingssystemen momenteel staat.

Zo'n 60 deelnemers namen kennis van de ervaringen van ondermeer de lopende pilot aan het Rotterdamse Havenspoorpad. Hier doet de gemeente Rotterdam ervaring op met de verschillende DOV systemen om uiteindelijk te komen tot een standaard protocol binnen het zogenaamde ALiS.

Bijzonder was verder dat de bijeenkomst werd georganiseerd op de 40ste verdieping van het grootste kantoorgebouw van Nederland, de Rotterdam, gelegen naast de Erasmusbrug in Rotterdam op de Kop van Zuid.

Meer informatie is te vinden op: https://www.alis.foundation/?lang=nl

logo2.jpg

Archief
bottom of page