top of page

Mini Nicole in optima forma

Het door Innolumis eind 2013 geintroduceerde led armatuur de Mini Nicole is aan een onstuitbare opmars bezig in Nederland.

Dit compacte aluminium kofferarmatuur van slechts 5 kilo is bij uitstek geschikt voor toepassing op lichtpunthoogtes van 4, 5 en 6 meter en is leverbaar in de vermogens 10, 16 en 24 Watt waarbij de laatste 2 versies desgewenst gedimd kunnen worden.

Toepassingsgebieden zijn met name woonwijken, parken, voet- en fietspaden.

In de gemeente Oss is de Mini Nicole een inmiddels graag geziene gast op de fietspaden. Oss kent een uitgebreid fietspadennetwerk wat op veel plaatsen ook verlicht wordt. De laatste jaren wordt er veel gewerkt aan de openbare verlichting in deze gemeente. Ook de verlichting van de fietspaden wordt aangepakt om deze onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger te maken.

De Mini Nicole is de standaard in Oss voor de verlichting van de fietspaden. Op een lichtpunthoogte van 5 meter wordt deze als paaltop uitgevoerd. Een geslaagde combinatie !

Archief
bottom of page